1. Iš pradžių į vištienos faršą įmaišome iki skaidrumo pakepintą bei jau pravėsusį svogūną ir kiaušinius suplaktus su majonezu, krakmolu ir visais prieskoniais.
2. Gausis ganėtinai skystoka masė, kurią reikia šaukštu dėti į įkaitintą aliejų bei kepti kol gražiai paruduoja. Galite patiekti su šviežiomis daržovėmis ir jau skanauti.
3. Bet aš juos dar kartais mėgstu pasitušinti tokiame paprastame padažiuke: svogūną su šiaudeliais pjaustyta morka pasikepiname ant skysto sviesto, kol morka tampa beveik minkšta.
4. Tuomet užberiame šaukštą miltų bei dar pora minučių pakepame, užpilame grietinėle ir pienu bei paskaniname vištienos sultiniu. Sudedame apkeptus kotletus bei leidžiame kelias minutes uždengtiems pasitroškinti. Tikrai labai gardu. Rekomenduoju kada pamėginti!
regina pavlovičienė
Atsakyti