Kadangi po vakar, gaminant meduje marinuotas paprikas, liko šiek tiek paprikų, tai šiandien iš rūsio atsinešiau iš mamos parsivežtų cukinijų ir pasidariau dar keletą stiklainiukų žiemai pagal savo pamėgtą receptą su pomidorų padažu. Šį receptą naudoju jau daug metų ir visada viskas puikiai gaunasi. Paruošti tikrai paprastas, garantuoju, kad pavyks visiems. Tad nieko nelaukiam ir imamės gamybos! :)
1. Iš pradžių viską supjausčiusios pamarinuokite be pomidorų padažo maždaug 2 valandas.
2. Tuomet virkite apie 20 minučių, pilkite pomidorų padažą bei dar pavirkite maždaug 10 minučių.
3. Štai ir viskas, dėkite į stiklainiukus, mišrainė jau paruošta. ;)
4. Laukite žiemos ir skanaukite!
5. Mažytis patebėjimas: Dedant raudonas arba geltonas vaizdas būtų gražesnis, atsirastų daugiau spalvų, aš pasirinkau žalias ir manau, kad padariau klaidą. Nors skonis dėl to tikrai nenukentėjo, bet kitą kartą pamiksuočiau visokių paprikų.
6. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.
Aldona
Išmėginau. Atsidariau vieną stiklainį po paros, tai tikrai labai skanu. Su likusiais lauksiu žiemos, jaučiu kad bus labai gerai. :)
Atsakyti
Aldona
Atsakyti