Marinuoti grybai su svogūnu ir grietine - paprasčiau nebūna, bet nepaprastai skanu!

2019-12-19 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Marinuoti grybai su svogūnu ir grietine - paprasčiau nebūna, bet nepaprastai skanu!
Labai mėgstu kartais pasilepinti tokiu patiekalu - marinuotais grybais su svogūnais ir grietine. Esu tikra, kad ir Jums patiks, pamėginkite.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nuo marinuotų grybų nupilkite skystį.
  2. 2. Tuomet svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  3. 3. Berkite į dubenį pas marinuotus grybus.
  4. 4. Tada maišykite su mėgstama grietine.
  5. 5. Valgykite vienus arba su riekele duonos. Skanaus!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau grybų receptų rasite: Grybų patiekalai.
Česnakiniai grybai
(1)
Kiaulienos troškinys su marinuotomis voveraitėmis ir šonine
(2)