Pirmą kartą kažką valgant marinuotus kiaušinius aš pamačiau Holivudiniuose filmuose. Ir tada pradėjau galvoti kaip jie gali būti gaminami. Taigi nusprendžiau paieškoti recepto ir išmėginti. Mums jis taip patiko, kad dabar ganėtinai dažnai pasimarinuojame.
Vienur rašo, kad galima valgyti po maždaug 3-4 dienų, kitur - jog patys skaniausi po 2 savaičių. Mes vieną paragavome po trumpesnio laiko, kitus išlaikėme ilgiau. Gavosi tikrai labai gardžiai. Skanauti galite, kaip tik širdelė geidžia - sumuštiniams, salotoms, paruošti su įdaru arba tiesiog užkandžiauti su
majonezu.
Pliusas marinavimo tame, kad po ranka visados turi, jei labai norisi valgyti, taip gali sunaudoti, jei turi didelį kiekį ir nerimauji, jog nespėsi visų sunaudoti.
Raiminta
Atsakyti
Virga
Atsakyti
Aistė
Atsakyti
Šaras
Atsakyti
Grazina
Atsakyti