Labai itin mėgstu šiuos marinuotus mėlynuosius svogūnus su
šašlykais! Kai atradau šį receptą, tai tenka pripažinti, kad kitų receptų net nebeieškau! Išmėginkite ir Jūs, visos didžiausios mano rekomendacijos. :)
Galimos ingredientų alternatyvos:
- Vietoje mėlynųjų svogūnų galima naudoti raudonuosius svogūnus arba šalotus.
- Obuolių actą galima pakeisti baltojo vyno actu arba balzaminiu actu.
- Cukrų galima pakeisti medumi arba agavų sirupu.
- Vietoj kvapiųjų pipirų galima naudoti juoduosius pipirus arba pridėti lauro lapą.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Svogūnus pjaustykite vienodo storio, kad jie vienodai marinuotųsi.
- Prieš marinuojant, svogūnus galima trumpai (1-2 minutes) palaikyti verdančiame vandenyje - taip jie greičiau įsigers marinatą.
- Stiklainis turi būti sterilizuotas, kad marinuoti svogūnai ilgiau išsilaikytų.
Laura
Atsakyti