Šį kartą pasidalinsiu kiek kitokiu užkandžiu, kai nesinori jokių saldainių ar sausainių. Pagaminti itin paprasta, užtruksite vos kelias minutes, tik teks palaukti, kol saliero stiebai pasimarinuos. O po to, jau liks tik skanauti! :)
Ingredientai
baltasis actas: ketvirtadalio stiklinės
vanduo: ketvirtadalio stiklinės
smulki druska: 1 arbatinio šaukštelio
cukrus: 1,5 arbatinio šaukštelio
salierų stiebai: 2
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia saliero stiebus supjaustome plonais griežinėliais.
2. Tada visus ingredientus sumaišome stiklainyje ir paliekame šaldytuve bent jau 60 minučių.
3. Kuo ilgiau palaikysite salierą marinate tuo jis taps gardesnis.:)
4. Aš tiesą pasakius, tai du marinuotus stiebus suvalgau iškart, tad rekomenduoju iš karto daryti dvigubą arba trigubą porciją. Na nebent bijote, kad nepatiks, tada pradžioje nerizikuokite, o antru kartu, jei patiko gaminkite daug. Skanaus! ;)