4. Tuomet drėgnomis rankomis formuojame maždaug graikinio riešuto dydžio (~30 gramų) rutuliukus.
5. Dedame juos į kepimo skardą. Kepame įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes.
6. Mėsos kukulių kepimui einant į pabaigą, supjaustome svogūną nedideliais kubeliais.
7. Tada į didelį puodą įpilame aliejų bei jame apkepiname svogūną, kol svogūnas pasidarys skaidrus.
8. Į puodą įpilame Vusterio (Vorčesterio) bei pomidorų padažus. Į sultinį įmaišome krakmolą bei mišinį supilame į puodą. Gerai išmaišome. Padažą kaitiname, kol sutirštės. Pagardiname prieskoniais.
9. Iškeptus mėsos kukulius įmaišome į padažą bei dar kelias minutes pakaitiname. Patiekiame ir skanaujame!
10. Rekomendacija: Daugiau mėsos kukulių receptų rasite: Mėsos kukuliai.