1. Pirmiausia miltus sumaišykite su žiupsneliu druskos, cukrumi bei mielėmis. Tada pieną kaitinkite su sviestu, kol pastarasis išsilydo. Pravėsusį pieną supilkite ant miltų mišinio. Muškite kiaušinį bei minkykite tešlą. Jei labai limpa prie rankų, įminkykite 1–2 šaukštus miltų. Po to tešlą apdenkite su maistine plėvele bei palikite stovėti šiltoje vietoje, kol padvigubėja.
2. Tuomet pieną, cukrų, medų, brendį, cinamoną, vanilę bei sviestą užkaitinkite puodelyje. Pusę masės užpilkite ant aguonų ir razinų, o likusią pusę – ant maltų migdolų. Į abu įdarus, kad jie truputį sutirštėtų, įmaišykite po kelis šaukštus maltų džiūvėsėlių.
3. Iškilusią tešlą perminkykite, padalinkite į dvi dalis bei iškočiokite plonus stačiakampius. Ant abiejų užtepkite po skirtingą įdarą bei susukite vyniotinius. Kepimo indą išklokite su kepimo popieriumi, arba patepkite sviestu ir pamiltuokite. Į vidų glaudžiai sudėkite abu vyniotinius. Aptepkite kiaušinio ir pieno plakiniu. Viršų subadykite šakute bei dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros. Kepkite maždaug 60 minučių. Prapjaukite tik pilnai atvėsusį. Skanaukite!