1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C arba 140 °C su ventiliatoriumi. Riebalais ištepkite 23 cm pločio kepimo indą. Šonus ir pagrindą išdėkite dvigubu kepimo popieriumi.
2. Sudėkite razinas, serbentus, vyšnias, migdolus, apelsinų žievelę ir sultis į didelį dubenį. Palikite mirkti 2 valandas.
3. Naudodami mikserį sumaišykite sviestą ir cukrų. Sudėkite kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite. Sudėkite vaisius ir šokoladą. Įdėkite miltų, tada pieno ir vėl miltų. Ir viską išmaišykite paeiliui. Šaukštu sudėkite į paruoštą skardą, viršų švelniai spausdami su metaline mentele.
4. Išsklaidykite ant viršaus migdolų. Kepkite 2-2,5 h. kol įdurus peilį ir ištraukus jis bus švarus. Palikite atvėsti formoje. Skanaus.