1. Pirmiausia pasiruoškite tešlą. Miltus sumaišykite su druska bei kepimo milteliais, įtarkuokite šaltą sviestą. Tada rankomis trinkite miltus su sviestu, kol susidaro daug drėgnų trupinių. Ant viršaus pilkite šaltą grietinę, vanilę bei kiaušinių trynius. Suminkykite vientisą tešlos rutulį, susukite jį į maistinę plėvelę bei pastatykite į šaldytuvą kelioms valandoms.
2. Tuomet kiaušinių baltymus plakite su cukrumi, kol susidaro standžios putos. Atidėkite į šalį.
3. Po to atšalusią tešlą padalinkite į keturias dalis. Iš jų iškočiokite keturis plonus bei plačius skritulius, padalinkite juos į 12 vienodų trikampių. Ant plačiausios tešlos dalies dėkite po kupiną šaukštelį plakto baltymo bei susukite ragelį. Paruoštus ragelius išdėliokite su kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15 minučių, kol gražiai paruduoja. Skanaukite!