1. Pirmiausiai išsijojame miltus ir cukrų ir sumaišome su riešutais bei išsukame su sviestu iki šlapio smėlio konsistencijos bei sudedame kiaušinius.
2. Išminkytą tešlą susukame į polietileną ir atvėsiname šaldytuve 2 valandas.
3. Orkaitę įkaitiname iki 150 laipsnių temperatūros, kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi.
4. Formuojame sausainius ir kepame maždaug 10 minučių.
5. Iškepusius 5 minutes vėsiname kepimo skardoje, vėliau perkeliame ant grotelių, kad visai atvėstų.
6. Tuo tarpu pasiruošiame šokoladinį glajų. Vandenį ir cukrų pašildome, kol cukrus ištirps. Masei užvirus, pakaitiname 1 minutę arba kol pradės formuotis sirupas.
7. Tuomet masę atvėsiname keletą minučių ir sudedame šokoladą. Maišome kol šokoladas ištirps iki vientisos masės.