Morkų, sūrio ir svogūno aptepukai-užkepėlės

2019-01-19 Autorius Neringos užrašai

Morkų, sūrio ir svogūno aptepukai-užkepėlės

Ingredientai

    • morkos: 1
    • sūris: 50 gramų
    • svogūnai: 1 (nedidelio)
    • kiaušiniai: 1
    • druska
    • mėgstami prieskoniai
    • duonos riekelės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių morką išvirkite, atvėsinkite bei sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Sūrį irgi sutarkuokite.
  2. 2. Tuomet svogūną apkepinkite keptuvėje iki kol šis suminkštės.
  3. 3. Tada viską dėkite į dubenį. Muškite kiaušinį, dėkite druską, mėgstamus prieskonius, gerai išmaišykite bei tepkite ant duonos riekelių.
  4. 4. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.
  5. orkaitė įkaitinta iki 180 laipsnių temperatūros
  6. 5. Kepkite orkaitėje kol užtepukas iškeps, maždaug 20 minučių. Patiekite ir skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau užkepėlių receptų rasite: Užkepėlių receptai.
Salotos su burokėliais ir kriaušėmis
(1)
Įdaryti makaronai su rikota sūriu ir špinatais
(2)