Tikrai daugelis mėgsta pačius įvairiausius mėsainius, bet jeigu dar jie ir namuose gaminti, tai išvis lieka tik pirštelius laižyti.
Aš pati gamindama eksperimentuoju su "Garduko" prieskoniais. Šįkart pasirinkau "Primavera", į kurių sudėtį įeina: paprika raudona, česnakas, raudonėlis, svogūnai, juodieji pipirai, rozmarinas, petražolių lapeliai, aitrioji paprika, čiobreliai, bazilikas. Kaip puikiai suprantate, jūs galite eksperimentuoti su kitokiais mėgstamais prieskoniais, bet rekomenduoju išmėginti ir šiuos.
Beje, gamindama mėsainius, aš kiaulieną visada susimalu pati savo virtuvėje. Pirktinė malta mėsa nebūna tokia kokybiška ir skani, nes joje yra pridėta papildomų priedų, kurių mums visai nereikia.
Vilma Kriaučiūnienė
Atsakyti
Ina
Atsakyti