Ieškote neatsispiriamai gardaus burgerio receptų, kuris nustebintų šeimą ar draugus? Šis naminis traškus vištienos burgeris su medaus-sojų padažu yra tikras atradimas gurmanams! Kruopščiai marinuota vištiena su traškia plutele ir saldžiarūgščiu padažu sukuria tobulą skonių harmoniją, kuri užburs kiekvieną. Purios brioche bandelės, šviežios daržovės ir naminis padažas – šis burgeris pranoksta bet kokį greitojo maisto restorano pasiūlymą. Kiekvienas kąsnis kupinas tekstūrų ir skonių, kurie puikiai papildo vienas kitą. Šis receptas taps jūsų naujuoju mėgstamiausiu savaitgalio patiekalu ar tobulu pasirinkimu vakarėliams su draugais!
Galimos ingredientų alternatyvos
- Vietoje vištienos filė galite naudoti kalakutienos krūtinėlę arba vištienos šlaunelių mėsą.
- Brioche bandeles galima pakeisti viso grūdo bandelėmis.
- Icebergo salotas galima pakeisti romaine salotomis arba špinatais.
- Vietoje rudųjų pievagrybių tinka ir portobello grybai arba šitakiai.
- Jei neturite medaus, galite naudoti klevų sirupą arba rudąjį cukrų.
- Vietoje sojos padažo galima naudoti tamari padažą (be glitimo) arba teriyaki padažą.
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Geriausiems rezultatams vištieną marinuokite bent 6 valandas, o idealiausia – visą naktį.
- Krakmolas suteikia vištienai traškumą, todėl nepraleiskite šio žingsnio.
- Burgerio bandeles geriausia truputį apskrudinti su sviestu, kad jos netaptų peršlapusios nuo padažų.
- Padažą galite paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve iki 3 dienų.
- Daržoves supjaustykite tik prieš pat patiekimą, kad jos išliktų šviežios ir traškios.
Atsakinėjama į Komentarą