Natūraliai saldūs Raffaello saldainiai – tai sveikas ir gardus saldumynas, primenantis populiarius kokosinius saldainius, tačiau natūralesnis ir be pridėtinių konservantų. Kreminė anakardžių masė, praturtinta kokosų kremu ir subtiliu klevų sirupo saldumu, susijungia su traškiais migdolų riešutais, o kokosų drožlių apvalkalas suteikia švelnaus, tirpstančio skonio.
Šie rankų darbo saldainiai – ne tik sveikas desertas kasdienai, bet ir puiki valgoma dovana šventėms. Juos galima elegantiškai supakuoti į dailias dėžutes ar maišelius, papuošti juostelėmis ir nustebinti draugus bei artimuosius. Be to, tai idealus pasirinkimas ieškantiems be glitimo, veganiškų ar natūralių saldumynų alternatyvų.
Autorės komentaras - saldainiai nebus idealus atitikmuo „Raffaello” variantui, nes neturės traškaus vaflio, bet visa kita – galiu beveik garantuoti, kad tikrai nustebins!
Jei norėtųsi, kad saldainiai būtų kietesni, galima pridėti kokosų miltų, migdolų miltų, daugiau smulkintų riešutų ar ko nors kito, ko jau turite virtuvės spintelėse.
Norint tikrai turėti kokosų kremo, rekomenduoju, kokosų pieno skardinę (pilno riebumo) palaikyti šaldytuve per naktį. Taip daugiau šansų, kad viduje susiformuos kremas.