Šį nekepto torto receptą radau viename angliškame portale ir nusprendžiau išmėginti, kol namie turėjau braškių. Tik aš gaminau didesnėje tortinėje (26 centimetrų skersmens), todėl pasikeičiau ingredientų kiekius; šiek tiek sumažinau grietinėlės kiekį, nes pati ne itin ją mėgstu. Kitą kartą gamindama sausainius perpjoviau perpus, nes kremo sluoksnis gavosi ne aukštas (tokio ir norėjau), o sausainiai buvo per daug išsikišę. Neatidžiai iki galo išsiverčiau receptą ir gautą skystą masę supyliau ant sausainių ir paskui ant braškių, tai man šiek tiek viskas susimaišė ir sausainiai permirko. Aišku skoniui tai visai netrukdė. Kas paragavo - visi tikrai pagyrė. Man asmeniškai buvo šiek tiek per saldus ir per sunkus kremas, nors braškės gerai atliko savo funkciją. Kiti sakė, kad saldumas pats tas ir valgė net po keletą gabaliukų.