2. Tuomet torto formą išklojame sausainių mase. Šiek tiek pakeliame kraštelius. Įdarui viską gerai išplakame. Supilame įdarą į formą.
3. Tada puošiame sulaužytais sausainiais bei paskrudintais smulkintais lazdyno riešutais. Dedame į šaldytuvą bent 4 valandoms (geriausia palaikome per naktį) sustingti.
4. Pastebėjimas: Riešutus paskrudinau sausoje karštoje keptuvėje, nuėmiau luobeles ir susmulkinau peiliu. Kepinant riešutus išgaunamas stipresnis jų skonis ir aromatas, tačiau šis žingsnis nėra būtinas. Jei norite dar paprastesnio ir greitesnio varianto, tiesiog šį žingsnį praleiskite.
5. Pastebėjimas: Tortui reikės vieno indelio (400 g) „Nutellos“ kremo. Šaukštą kremo dėkite į sausainių pagrindą, o likusį – į įdarą.
6. Pastebėjimas: Kad būtų lengviau pjauti (patarimas tinka visiems sūrio tortams), į indą pripilkite karšto verdančio vandens, įmerkite peilį, nuvalykite servetėle ir pjaukite. Tai kartokite su kiekvienu daromu pjūviu. Tortą supjaustysite lygiai ir lengvai.
7. Pastebėjimas: Tortas saldokas. Kitąkart pakoreguočiau miltelinio cukraus kiekį pagal save. Manau, turėtų pakakti saldumo ir iš indelio „Nutellos“ kremo. Jei nemėgstate labai saldžiai, pirma sumaišykite kreminį sūrį su „Nutella“, paragaukite ir nuspręskite, ar Jums trūksta saldumo, ar jau pakanka.
8. Pastebėjimas: Jei neturite „Oreo“ sausainių, galite naudoti bet kokius kitus: paprastus ar kakavinius.