1. Iš pradžių sausainius sulaužykite bei sudėkite į smulkintuvą. Susmulkinkite iki trupinių.
2. Tada sviestą ištirpinkite bei sumaišykite su trupiniais.
3. Torto formos dugną išklokite su kepimo popieriumi bei paskirstykite sausainių masę. Tolygiai paskirstykite, suspauskite bei dėkite į šaldytuvą sustingti.
4. Tuomet 2 šaukštus želatinos užpilkite su vandeniu bei palikite išbrinkti maždaug 10 minučių.
5. Po to pakaitinkite, kad visiškai ištirptų bei palikite atvėsti.
6. Varškę išmaišykite su kondensuotu pienu, grietinėlę išplakite iki purumo bei įmaišykite į varškę. Įmaišykite atvėsusią želatiną. Gautą masę paskirstykite ant sausainių bei vėl dėkite sustingti.
7. Likusią želatiną užpilkite su 50 mililitrų vandens bei išbrinkinkite, po to pakaitinkite, kad ištirptų.
8. Persikus supjaustykite griežinėliais bei išdėliokite ant varškės sluoksnio.
9. Į sirupą, kuris liko nuo persikų, įmaišykite atvėsusią želatiną bei supilkite ant varškės, palikite sustingti. Skanaukite!
Atsakinėjama į Komentarą