Gardžios, greitai paruošiamos bandelės su įdaru. Kaskart naudojant vis kitokias uogas ar uogienę, gausis vis kitokio skonio bandelės. Monotonijai vietos nėra!
Gera žinia netoleruojantiems glitimo - bandelėms naudojami ryžių miltai, kurie yra puikus pakaitalas įprastiems miltams gaminant desertus.
Bandelių pagrindas - varškė ir grūdėta varškė. Tai puikūs baltymų šaltiniai, žemo kaloringumo produktai, turintys daug kalcio. Grūdėta varškė turi platų panaudojimo spektrą, ji puikiai tinka valgyti sūriuose patiekaluose, tačiau taip pat puikiai tinka gaminant desertus ar tiesiog valgyti vietoje jogurto su įvairiais priedais.
Redakcijos patarimas - šios bandelės pagaminamos greitai. Gausis minkštas, ne per saldus desertas. Gardinkite skirtingomis sezoninėmis uogomis - braškėmis, avietėmis, serbentais, gervuogėmis, mėlynėmis, šilauogėmis, o šaltuoju metų laiku - mėgstamomis uogienėmis.
Gaminant pagal receptą iškepsite nedidelio saldumo bandeles. Jeigu mėgstate saldžiau, drąsiai dėkite cukraus ir į įdarą, tik atsižvelkite kiek labai saldi jūsų naudojama uogienė.