1. Iš pradžių kiaušinius išplakite mikserio pagalba su cukrumi iki baltumo. Tuomet dėkite šokoladinį kremą, pilkite jogurtą. Viską gerai išmaišykite. Į miltus suberkite kepimo miltelius ir prieskonius. Palaipsniui maišydamos berkite miltų bei prieskonių mišinį. Tešla turėtų gautis maždaug grietinės tirštumo. Tada tešlą krėskite į sviestu išteptą bei miltais pabarstytą kepimo skardą, ją dėkite į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite maždaug 40–50 minučių.
2. Po to vandens vonelėje ištirpinkite baltą šokoladą ir kad būtų masė skystesnė, pilkite dar grietinėlės (užtenka ir 10 procentų riebumo). Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
3. Galiausiai iškeptą pyragą apipilkite baltojo šokolado glaistu. Lepinkitės!
4. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai