1. Pradžioje margariną iki purumo plakute su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinius. Po truputį įmaišykite miltus, kepimo miltelius bei druską.
2. Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi.
3. Tešlą supilkite į formą.
4. Tuomet obuolius nulupkite.
5. Obuolius supjaustome kubeliais.
6. Obuolių kubelius sumaišykite su Rududu. Jei Rududu masė šiek tiek per kieta, skardinę įstatykite į karštą vandenį bei palaukite, kol suminkštės.
7. Tada karamelės įdarą paskirstykite ant paruoštos pyrago tešlos.
8. Galiausiai pašaukite į karštą orkaitę bei kepkite apie pusvalandį. Skanaus!
Aistė
Visada žinojau, kad pyragus su Rududu labai mėgstu.. Bet šis tiesiog dieviškas. Toks skanutis... Pirštelius galima laižyti.... :) mmm
Atsakyti
R.B
Pabandžiau, bet antrą kartą nekepsiu. Valgyt galima, bet nieko įpatingo.Galbut keičiant margariną i sviestą būtų skaniau.
Atsakyti
Maryte
Cukraus bomba. papildomai cukraus tikrai nereikia,rududu tik puse skardines uztektu,naudojau sviesta,ir reiktu rugsciu obuoliu. beto 20cm skarda jei 2obuoliai didesni,ir kepa apie 45min. 190-200C
Atsakyti
Aistė
Atsakyti
R.B
Atsakyti
Maryte
Atsakyti