Visai nedaug ingredientų vištienos marinatui ir ant stalo garuoja nuostabus patiekalas. Vištiena gaunasi nerealiai sultinga ir skani. Pamėginkite šitaip pagaminti ir Jūs, tikrai nenuvylė!
1. Pradžioje marinatui skirtus produktus, išskyrus rozmariną, sutriname virtuvinio kombaino pagalba. Tada į gautą masę suberiame rozmarino lapelius bei išmaišome.
2. Tuomet gerai įtriname viščiuko vidų bei po oda (labai atsargiai atitraukiame odą nuo krūtinėlės bei šlaunelių). Trečdalį marinato pasiliekame aptepimui.
3. Po to į skardą įpilame vandens, įdedame viščiuką bei kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 80 minučių nuolatos palaistydamos. Likus maždaug 20 minučių iki kepimo pabaigos, viščiuką aptepame likusiu marinatu bei baigiame kepti. Skanaujame!