Visai neseniai rodžiau kaip skaniai iškepti vištienos sparnelius su medaus padažu ir susilaukiau klausimų, o kaip būtų galima gardžiai orkaitėje paruošti vištienos blauzdeles. Todėl šiandien Jums parodysiu savo labai pamėgtą majonezu ir garstyčių marinatą, kuris puikiai tinka blauzdelėms. Ir tiesą pasakius tinka ne tik joms, bet ir kitoms vištienos dalims. Tikrai galiu Jums garantuoti, kad jei pasirinksite šį gamybos būdą, tai skanią vakarienę tikrai turėsite. Tad išmėginkite jau šiandien!
1. Iš pradžių į dubenėlį dėkite majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską ir prieskonius bei užmaišykite marinatą.
2. Tuomet vištų blauzdeles nuplaukite, nusausinkite, dėkite į marinatą, pamaigykite gerai rankomis bei dėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms arba per visą naktį.
3. Po to vištų blauzdeles kepkite vidutinio karštumo (~160-180 laipsnių) orkaitėje, kepimo maiše arba uždengtas folija, maždaug ~60 minučių (priklausomai kokio dydžio blauzdelės).
4. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Vaida
Nuo tada kai atradau šį marinatą, kitaip blauzdelių nebemarinuoju. Tikrai be galo skanu!
Atsakyti
Vaida
Atsakyti