Vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys – tai jaukus ir šildantis patiekalas, tobulai tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek vakarienei. Šiame troškinyje švelniai apkepintos vištienos gabaliukai gardžiai dera su minkštomis bulvėmis ir aromatingais pievagrybiais. Ingredientai troškinami kvapniame padaže, kuris suteikia patiekalui kreminės tekstūros ir skonio.
Autorės komentaras - tai vienas pačių skaniausių vištienos troškinių, kuriuos aš esu gaminusi. Visai nedaug ingredientų, o skonis gaunasi labai nuostabus. Taip pat šis paukštienos patiekalas gaunasi labai sotus, nes jame yra naudojamos bulvės ir pievagrybiai.
Galiu pasakyti, kad toks troškinys pavyks visiems, net tiems kas virtuvė yra visiškai naujokai, nes nereikia jokių specifinių įgūdžių, viskas ko prireiks, tai keptuvė ir orkaitė.
Vietoje vištienos, galite naudoti ir kitą paukštieną, pvz. kalakutieną ar antieną.
Elė
Atsakyti
Ingrida
Atsakyti
aras
snieguole
Zita
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Nijolė
Atsakyti
Vilija Rose
Nerija
Atsakyti
V.R.
Atsakyti
Edita
Atsakyti
Rimas
Atsakyti
Elena
Atsakyti
Emilija
Dalė
Atsakyti
Regina Mikalauskiene
Atsakyti