Šį kartą gal tai net nebus tiek tikslus receptas kažkokiai tiksliai žuviai, kiek žuvies ruošimo-kepimo būdas, nes taip pat paprastai ir nesudėtingai galite ruošti bet kokią baltą jūrinę žuvį:
doradą,
vilkešerį arba lašišą. Kadangi ruošiant žuvį svarbiausia yra jos nesugadinti prieskoniais ir priedais (aš nelabai mėgstu "įvoliotos" į ką nors arba dar labiau - "užkeptos" žuvies, nes noriu išgauti jos natūralų skonį), mes žuvį paprieskoniuosime tik prieš pat kepant. Nors galite kepti ir be jokių prieskonių - svarbiausia neperkepti. O pati geriausia žuvis yra ta, kuri beveik neturi kaulų :)
Šalia žuvies galite patiekti tik daržoves, bet pastaruoju metu "atradome" itin tinkantį prie žuvies garnyrą iš šviežių bulvyčių, kuriuo taip pat recepte pasidalinsiu. Tad einame prie paprasčiausio žuvies recepto ir pradedam gaminti. :)