Šiam paprastam, mano močiutės obuolių pyrago receptui su grietine ir aliejumi reikia ganėtinai daug obuolių. Bet kai jau iškepė - ėmė nykti tiesiog akyse, nes obuoliai suteikė sultingumo bei minkštumo pačiam pyragui, kas mano šeimynai nerealiai patinka.
Šį pyragą galima kepti dviem būdais - obuolius dėti arba ant viršaus arba į vidų (aš dėjau į vidų). Taip pat kepiau 26 centimetrų skersmens kepimo skardoje. Nieko nebelaukiam ir einam išsikepti, kad galėtume pasilepinti fantastiškai skaniu pyragu.
Grazvydas D
Atsakyti
grazina.
Atsakyti
Marytė
Atsakyti
Marytė
Atsakyti
Marytė
Gražina okiunevičenie
Atsakyti
Alvida Audickienė
Atsakyti
Lina
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Nutai
Atsakyti
Inga