Autorius apie receptą
Obuolių pyragas, kuriam tešla ruošiama iš paprastų ingredientų - miltų, kiaušinių, cukraus ir sviesto - yra klasikinis, paprastas ir labai gardus kepinys. Pagrindas – švelni ir minkšta tešla, praturtinta natūraliais ingredientais. Supjaustyti obuolių griežinėliai įmaišomi tiesiai į tešlą, suteikdami pyragui šviežumo, švelnios rūgštelės ir vaisių aromato. Kepamas orkaitėje, šis pyragas tampa auksinės spalvos su drėgnu, obuolių įsotintu vidumi, puikiai tinkantis tiek kasdieniams desertams, tiek šventinėms progoms.
Redaktorės Vaidos komentaras - vienas tų pyragų, kuris atrodo labai paprastas, bet skonis tikrai nustebina, iškepa tiesiog pasakiškas obuolių pyragas. Drėgnas desertas su lengvai traškia plutele, kuris tikrai patiks visiems obuolių pyragų mėgėjams. Patiekite apibarstę cukraus pudra arba su vaniliniais ledais. Į tešlą galite įmaišyti razinų ar smulkiai kapotų graikinių riešutų.
Atsiliepimai
Paulina Abraitiene
Atsakyti
Rrr
Atsakyti
Val.
Atsakyti
Diabetikams
Aurimas
Atsakyti
Pu
Justinas
Roma
Atsakyti
S
Atsakyti
Deimante
Atsakyti
Erika
Atsakyti
Agnete
Atsakyti
Indre
Atsakyti
Indrė
Atsakyti