Nuostabus itališkas makaronų receptas iš tikro draugo italo išmoktas. Itin paprastas, bet tuo pačiu labai skanus patiekalas. Patiks ne tik visiems makaronų mėgėjams, bet ir mėgstantiems virtuvėje sutaupyti ir sočiai bei skaniai pavalgyti.
Ingredientai
svogūnai: 1 vidutinio dydžio
česnakas: 1 skiltelės
trinti pomidorai: 1 skardinės
makaronai "vamzdeliai": 350 gramų
tarkuotas parmezanas: kelių saujų
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia makaronus virkite al dente.
2. Tada svogūną smulkiai supjaustykite, su aliejumi pakepinkite keptuvėje maždaug 5-7 minutes, berkite smulkiai pjaustytą česnaką ir dar pakaitinkite ant mažos kaitros.
3. Kai jau svogūnai suminkštėję, pilkite trintus pomidorus, šiek tiek druskos, pipirų ir kelias minutes maišydami "sušildykite".
4. Išvirtus makaronus krėskite į keptuvę, išmaišykite, dėkite į lėkštę ir gardinkite parmezanu, daug parmezano. Skanaus! :)
5. Patarimas: Galima pamėginti į padažą įdėti ančiuvių.
6. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai.