1. Pradžioje mėsą supjaustome ganėtinais mažais gabalėliais, apkepame aliejuje bei atidedame.
2. Perlines kruopas iš vakaro užmerkiame bei prieš gaminimą perplauname. Tuomet kruopas beriame į puodą, užpilame 1,5 litro vandens (galite pilti sultinio) ir verdame, kol bus minkštos.
3. Tuomet svogūnus ganėtinai smulkiai susmulkiname, morką sutarkuojame bei apkepame. Atidedame į šalį.
4. Tada pievagrybius susmulkiname bei apkepame aliejuje. Jeigu naudojame žirnelius, tuomet juos kartu su pievagrybiais keptuvėje pašildome.
5. Po to visas daržoves, pievagrybius, mėsą dedame į kruopas, beriame prieskonių, išmaišome bei sudedame į karščiui atsparius indelius porcijomis. Dedame pasitroškinti į orkaitę apie 10 minučių. Skanaujame!