2. Tuomet nesvylančiame puode sumaišykite vandenį bei cukrų. Kai užverda, virš vidutinės ugnies nuolatos maišydamos pavirinkite maždaug 10–15 minučių. Paėmę stiklinę su vandeniu įlašinkite lašą sirupo: jei lašas sukietėja prieš nusileisdamas iki dugno, sirupas jau paruoštas. Nuimkite sirupą nuo viryklės.
3. Tada sirupą maišykite su sviestu, kol šis išsilydo. Po truputį berkite persijotus pieno miltelius. Nuolatos maišome, kad nesusidarytų gumuliukų.
4. Po to suberkite riešutus bei razinas, gerai išmaišykite. Dėkite persijotą kakavą, gerai išmaišykite iki vientisos masės.
5. Negilų indą ištepkite su riebalais, supilkite saldainių masę, su mentele išlyginkite paviršių bei laikykite šaldytuve 1–2 valandas. Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Skanaukite!