Sriubas galėčiau valgyti ir valgyti. Kuo jos įvairesnės - tuo tik geriau. Šį kartą į vieną variantą sujungiau pievagrybius ir voveraites. Labai skanus ir pasiteisinęs receptas.
1. Pradžioje puode užverdame vandenį, dedame sultinio kubelį bei kubeliais supjaustytas bulves.
2. Tuomet keptuvėje pakepiname kubeliais supjaustytą šoninę. Kai šoninė apskrus, sudedame smulkiai sutarkuotą morką bei kubeliais supjaustytą svogūną. Pakepiname bei sudedame į puodą.
3. Tada ištirpiname sviestą švarioje keptuvėje.
4. Pakepiname supjaustytus pievagrybius bei voveraites, kol skystis nugaruos. Pagardiname šviežiais čiobreliais bei sudedame vėl į puodą.
5. Verdame maždaug 15 minučių, arba kol išvirs bulvės. Pabaigai sudedame petražoles bei pagardiname grietine arba grietinėle. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.