Jau ganėtinai daug metų naudojausi
tradicine koldūnų tešla, kuri nesitraukia, bet draugės papasakojo apie plikytą tešlą. Tad nusprendžiau apie ją dar paskaitinėti internete. Sugebėjau rasti galybes jos aprašymų internete, tad neliko nieko kito kaip imtis eksperimentų ir atrasto savo mėgstamiausią variantą variantą, kuris būtų prie širdies. Šios tešlos didžiausias privalumas tas, kad jos nereikia ilgai minkyti, o antras didžiulis privalumas - ji nelimpa prie paviršiaus, ant kurio būna kočiojama. Tad labai rekomenduoju išmėginti mano variantą ir Jus. Esu visiškai tikra, kad Jums patiks ir drąsiai gaminsite plytos tešlos koldūnus, virtinius, virtinukus ar net naminius makaronus (jie taip pat gaunasi puikūs).
Patarimas: Jeigu planuojate dalį virtinių ar koldūnų užšaldyti ateičiai, tai drąsiai gaminame iš dvigubos normos. Kad šaldomi virtiniai arba koldūnai tikrai nesuliptų, prieš dėliojant juos į maišelius, paskleidžiu šaldiklyje kol tampa kieti ir tik tuomet pakuoju. Šis triukas man padeda visada.
Dangira
Atsakyti