1. Tešla (1-as variantas): Iš išvardintų ingredientų išminkome tešlą, miltus berdamos po truputį, kad nesigautų labai kieta tešla. Tuomet paruoštą tešlą paliekame pastovėti maždaug pusvalandį.
2. Tešla (2-as variantas): Iš visų išvardintų ingredientų išminkome tešlą, miltus berdamos po truputį, kad nesigautų labai kieta tešla. Tada paruoštą tešlą paliekame pastovėti maždaug 60 minučių.
3. Įdaras: Išvirtas bulves sugrūdame. Įdedame smulkiai supjaustytą bei svieste apkeptą svogūną, stambiai sutarkuotą sūrį, įberiame druskos ir pipirų bei viską gerai išmaišome.
4. Po to iškočiojame tešlą, išspaudžiame apskritimus, uždedame po vieną šaukštelį įdaro, užlenkiame bei užspaudžiame kraštelius.
5. Paskui pasiruoštus virtinius verdame pasūdytame vandenyje maždaug 10-15 minučių. Virtinius patiame su grietine, tirpintu sviestu arba spirgučiais. Mėgaujamės!
6. Rekomendacija: Daugiau virtinių receptų rasite: Virtiniai.