Virtinių arba koldūnų tešla, kuri NESITRAUKIA

2021-01-20 Autorius Taip norėjau

Virtinių arba koldūnų tešla, kuri NESITRAUKIA
Gaminant virtinius ir/ar koldūnus mane dažniausiai erzindavo, kai reikėdavo kočioti tešlą, kuri bekočiojant, nuolatos "naglai" grįždavo į beveik pradinę padėtį. Bet atradus šią tešlą, man susitaupo labai daug laiko, dabar jo daugiausiai užima, tik malonusis kraštelių užraitymas.:)

Jeigu kyla klausimas, tai galiu tik patikinti, kad šiam receptui nereikia kiaušinių.

Ingredientai

    • miltai: 3 stiklinių
    • aliejus: 3 šaukštų
    • verdantis vanduo: 1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dvi stiklines miltų rankomis ištriname su aliejumi.
  2. 2. Užpilame verdančiu vandeniu bei gerai išmaišome.
  3. 3. Po to supilame paskutinę stiklinę miltų bei išminkome tešlą.
  4. 4. Kočiojame kai tešla pravės.
  5. 5. Gaminame koldūnus ir skanaujame!

janina

Labai gera tešla, nereikia kočiojant barstyti miltų,
Atsakyti

Janina

Būtina įmušti kiaušinį, tada žymiai skanesnė tešla ir niekas neištiš.
Atsakyti

Vida

Padariau vakar iš 1kg miltų 128 koldūnus. Malonumas gaminti su mano tešla. Miltus nusijoti, 3 kiaušiniai, 2 nubraukti arbatiniai šaukšteliai druskos, 400 mililitrų verdančio vandens, 10 valgomųjų šaukštų aliejaus. Padarius tešlą minkyti 7 minutes.

Nijolė

Kiaušinius, kur bedėčiau, visada išplaku mikseriu, geriau įsimaišo į tešlą ar faršą.

Vida

Močiutė nieko nepasakė nei kiek miltų, nei bulvių
Atsakyti

Danutė

Labai geras receptas išbandytas. Galima ir su šaltu vandeniu. 🙂
Atsakyti

Vaida

Puiki tesla, minimaliai pastangu o rezultatas tobulas👍
Atsakyti

Virėja

Bet tik su virta mėsą, arba su varške. Žalias faršas netinka, neišvirs arba ištiš koldūnai.
Atsakyti

Marta

Verdu su žalia mėsa koldūnus, labai skanu, išverda puikiai

Joli

Išverda visada niekad nededu jokios virtos mėsos

RimUte Eisner

Didelis ačiū. Aš didelė virtinių mėgėja,tad dabar dažniau gaminsiu,nes ir aš labai nemėgstu kočiojamos tešlos. Bet dabar bus paprasčiau. Ačiū😊
Atsakyti

Toma

Kažkodėl man plyšta, neįmanoma kočioti. Kodėl?
Atsakyti

Irma.

Priklauso nuo miltų rūšies.Jei plyšta,vadinasi tešla per kieta,mažai vandens.
Virtinių arba koldūnų tešla, kuri NESITRAUKIA

Ona

Neplyšta

Aldona

Aš koldūnus taip pat visada darau iš plikytos tešlos.
Atsakyti

Rita

Labai gera tešla, visada taip darau.
Atsakyti

Gėris tiesiog
Atsakyti

IR AS

Reikės išbandyti.

Liuda

Aš dedu sviesto ir pilu ne vandenį, o pieną atvirintą
Atsakyti

Viktorija

Pati geriausia tešla koldūnams!!! 😊
Atsakyti
Virtinių arba koldūnų tešla, kuri NESITRAUKIA

ona

Tikra tiesa... Ir išverda koldūnai per 6-9 min.
Atsakyti

miltelių galima iškepti gražų pyragą, ir su tiek mažai miltų ir daug skysčio, nesąmonė kažkokia 🙃

Tai tikrai išbandytas produktas,visada darau tokia tešlą, skani tirpsta burnoje, puikus koldūnai
Atsakyti

Irena

O man susitraukė tešla ir koldūnai nesigavo. Miltai 550C a/reikia
Atsakyti

Eugenija Karkiene

Daryti koldūnus iš tokios tešlos lengva, bet išvirę koldūnai yra neskanūs, patižę
Atsakyti
Ravioliai su varške ir špinatais
(1)