kokosų aliejus: kepimui (galima rinktis ir kitokį alieju ar sviestą)
batonas: 8 riekelių
uogos/uogienė/grietinėlė/ledai/klevų sirupas: patiekimui (idealiausiai tinka klevų sirupas)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių ištirpusius ledus suplakame su kiaušiniais, cinamonu bei vaniliniu cukrumi. Tada įkaitiname keptuvę su kokosu aliejumi, batono riekelę iš abiejų pusių pamirkome plakinyje bei dedame į keptuvę, kiekvienai pusei skiriant po maždaug 2-3 minutes.
2. Iškepus iš karto patiekiame. Gardiname klevų sirupų bei uogomis. Tai tobuliausias derinys! Bet, galima pasirinkti ir pagal savo skonį arba pagal tai ką turite namuose. Skanaujame!
3. Pastebėjimas: Šių skrebučių paslaptis – į plakinį, kuriame mirkysite batono riekeles yra dedame ledai! Nereikia cukraus, saldumo duoda ledai. Dėl šios priežasties, skrebučiai gaunasi visai visai kitokie kitokie! Iš išorės jie nuostabiai traškūs, o viduje – saldūs, gardūs, bet toli gražu nepermirkę. Labai rekomenduojame išmėginti.