1. Pradžioje riešutus sudedame į dubenėlį, užpilame su verdančiu vandeniu bei paliekame pastovėti apie 30 minučių. Tada vandenį nupilame bei paberiame ant virtuvinio popierinio rankšluoščio.
2. Tuomet kambario temperatūros sviestą su cukrumi išsukame mikseriu. Po to po vieną mušame po vieną kiaušinį bei plakame tol, kol masė taps puri.
3. Suberiame persijotus miltus su kepimo milteliais, dedame vanilinį cukrų, džiovintus vaisius, riešutus bei viską gerai išmaišome.
4. Tešlą supilame į apvalią kepimo skardą bei kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių arba tol, kol įsmeigus medinį iešmelį jis bus sausas (jei viršus pradės stipriai skrusti, uždengiame folija). Skanaujame!