Pyragas su laimo vaisiais

2019-11-11 Autorius oSkanu.lt

Pyragas su laimo vaisiais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tada nedideliame dubenyje gerai sumaišykite susmulkintus krekerius, ištirpintą sviestą ir cukrų.
  3. 3. Supilkite visą masę į 22 cm apvalią formą, dėkite į orkaitę ir kepkite apie 10 minučių.
  4. 4. Tada išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti 15-20 minučių.
  5. 5. Norėdami paruošti pyrago įdarą, maišytuvu išplakite kondensuotą pieną, laimo sultis ir trynį iki vientisos masės.
  6. 6. Viską supilkite į formą su atvėsusiu pyrago pagrindu ir padėkite atgal į orkaitę. Tortą reikia kepti apie 15 minučių.
  7. 7. Tada išimkite iš orkaitės, leiskite atvėsti ir pastatykite jį į šaldytuvą 2 valandoms.
  8. 8. Pastaba: Valgykite pyragą užtepus plakta grietinėle ir apibarstyta laimo žieve. Gero apetito!
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.
Citrininis tiramisu pyragas su maskarpone
(1)
Trapios tešlos obuolių pyragas
(1)
Greitas minkštas pyragas
(13)
Rumuniškas varškės pyragas
(20)
Veganiška beglitiminė moliūgų tarta - pyragas
(1)
Receptas: Aguoninis pyragas
(1)