1. Puode sumaišykite pieną, cukrų, miltus, krakmolą ir kiaušinį. Ant vidutinės ugnies kaitinkite vis pamaišydami, kol užvirs. Tada supilkite vanilės ekstraktą ir viską maišydami pavirkite 3–4 min. Turi išeiti vidutinio tirštumo pudingas. Indą nukelkite nuo ugnies.
2. Sulaužykite baltąjį šokoladą ir sumeskite į pudingą. Maišykite, kol ištirps. Įmaišykite 3 šaukštus kokosų drožlių. Leiskite 5 min. atvėsti. Stačiakampio formos indą (22 x 33 cm) su aukštesniais kraštais ištieskite kepimo popieriumi ir sudėkite vieną sluoksnį sausainių. Kulinariniu teptuku aptepkite šiek tiek pienu, kad sausainiai truputį sudrėktų, tačiau ne per daug, nes šiltas pudingas turi užtektinai drėgmės.
3. Užpilkite dalį pudingo ir išlyginkite. Dėkite kitą sluoksnį sausainių ir taip kartokite 3–4 kartus. Viršų aptepkite likusiu pudingu. Turėtų likti keli sausainiai, kuriuos sutrupinkite ir sumaišykite su 1 šaukštu kokosų drožlių. Jais apibarstykite pyrago viršų. Dėkite į šaldytuvą 2 val., o tada jau galite pjaustyti ir skanauti.