1. Iš pradžių palaukiame kol tešla atšyla, tada kiekvieną lapelį šiek tiek pakočiojame bei padaliname į 4 dalis.
2. Tuomet įdarui suplakame kiaušinius su cukraus pudra, po to sumaišome su maskarpone. Gaunasi nelabai tiršta masė. Imkite vieną mažą tešlos gabaliuką, į jį dėkite įdaro, suimkite bei suspauskite tešlos kampus ir dėkite į skardą. Čia idealiai tinka keksiukų forma arba popierinės formelės (jei popierinės, tai reikėtų 2 sukloti viena ant kitos). Jei pyragėlius dedame į keksiukų formeles, jie puikiai išlaiko savo formą, o įdaras neišbėga.
3. Po to kepkite maždaug 15-20 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Iškepusius apibarstykite cukraus pudra. Skanaukite!