1. Iš pradžių leidžiame tešlai atšilti, kiekvieną lapelį perpjauname pusiau, kad gautųsi 2 trikampiai.
2. Tuomet į kiekvieną trikampį, plačiojoje dalyje ties krašteliu, dedane po vieną šaukštelį Nutelos arba šokolado gabaliukų ir tešlos trikampį patepame plaktu kiaušiniu.
3. Tada suvyniojame (pradėdami nuo plačiosios trikampio dalies), kad gautųsi taisyklingų formų raguolis. Žinoma, taisyklingai ne visada pavyksta - ypač iš pirmo karto arba jeigu tai duodate atlikti savo vaikučiams. Bet skoniui tai neturi įtakos.
4. Po to dedame juos į skardą su kepimo popieriumi, aptepame likusiu kiaušinio plakiniu bei kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje daugiausiai 30 minučių, iki kol raguoliai įgaus rusvą spalvą. Mėgaujamės:)
5. Pastebėjimas: Iškeptus, jeigu norisi dar galima apibrastyti cukraus pudra:)
6. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.