Jeigu kada lankėtės Tailande ir neskanavote šio deserto, tai galiu užtikrintai teigti, kad tikrai labai daug praradote. Na gerai, labai neerzinsiu ir papasakosiu, kaip galima šį patiekalą pasigaminti savo virtuvėje. O kaip rezultatas gaminant namuose? Na mane tai asmeniškai tai labai nustebino, nesitikėjau, kad gausis šitaip gerai, nes skonis tikrai labai autentiškas. Tik vienas dalykas - aš tradicinius baltuosius ryžius pakeičiau į žymiai sveikesnius juoduosius, bet, manau, skonio tikrai pagerėjo, nes jį tik praturtinto.
Beje, įdomus faktas - šie ryžiai dar yra vadinami "uždraustaisiais ryžiais", nes senovės Kinijoje dėl ganėtinai mažo derliaus juos būdavo leidžiama valgyti TIK aukštuomenei. Taip pat, tai labai sveikas produktas, turintis itin gerą maistinę vertę ir plačiai naudojamas kinų medicinoje. Tad būtinai pamėginkite pasigaminti ir Jūs. Einame prie recepto!