1. Iš pradžių sausainius blenderio pagalba susmulkiname, dedame į juos ištirpintą arba visai minkštą sviestą bei išmaišome. Tada į 22 centimetrų skresmens kepimo formą tiesiame kepimo popierių, ant jo išklojame sausainių pagrindą bei suformuojame neaukštus kraštelius. Maždaug 10 minučių dedame formą į 175 laipsnių temperatūros orkaitę.
2. Tuo tarpu kol kepa, pasidarome įdarą. Kiaušinio trynius išplakame, pilame į juos kondensuotą pieną bei citrinos sultis. Viską gerai išmaišome.
3. Po to masę supilame ant apkepusio pagrindo bei dar pakepame orkaitėje maždaug 15 minučių. Iškepusį dedame į šaldytuvą bent 6 valandoms arba visai nakčiai. Skanaus!
4. Pastebėjimas: Labai labai skubant, galima pyragą įdėti valandai į šaldyklį, viskas gaunasi irgi super.
5. Rekomendacija: Daugiau citrininių pyragų receptų rasite: Citrininiai pyragai.