Santa Maria traškios vištienos prieskonių mišinio: 1 pakelio
žaliųjų citrinų: 1
avokadų: 1
romaninių salotų: pagal skonį
kalendros: pagal skonį
Džiugo sūrio: 100 gramų
aliejaus: 400 mililitrų (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių vištieną supjautykite juostelėmis bei sumaišykite su trupučiu aliejaus ir prieskonių mišiniu.
2. Tuomet vištieną kepame įkaitintame aliejuje, kol lengvai apskrunda arba kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių.
3. Tuo tarpu kol vištiena kepa pasigaminkite salotas. Avokadą supjaustykite, susmulkinkite kalendrą, suplėšykite salotas, suberkite sutarkuotą sūrį bei paskaninkite druska ir pipirais, citrinos sultimis. Rekomenduojame patiekti su ananasų salsa padažu. Skanaus!