1. Vištiena: Į maišelį suberiame miltus, krakmolą bei prieskonius. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais, įberiame į tą patį maišelį, bei įleidusios oro pakratome, kol visi gabaliukai gerai apsivolios miltuose. Tada keptuvėje gerai įkaitiname aliejų (tiek, kad vištieną apsemtų bent iki pusės), bei suberiame vištieną. Kepame kol dailiai paruduos, o iškepus sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius.
2. Padažas: Į puodelį įpilame sojos padažo, beriame smulkiai supjaustytą česnaką, cukrų, citrinos rūgštelę, krakmolą bei vandenį. Tuomet maišydamos verdame ant mažos ugnies. Proporcijas reguliuojame pagal savo skonį. Padažas verdant bei pastovėjęs dar sutirštėja, todėl reikia būtinai nepadauginti krakmolo. Užpilame ant dar karštos vištienos.
3. Ryžiai: Išverdame ryžius, beriame į keptuvę su šlakeliu įkaitinto aliejaus. Įmušame visus kiaušinius, maišydamos suberiame karį.