1. Sausainiai: Minkštą sviestą išsukite kartu su cukrumi iki purumo, įmaišykite miltus su druska. Tada tešlą sukrėskite į kvadratinę formą (aš naudojau 20×20 centimetrų.), tolygiai paskirstykite ir dėkite į šaldytuvą maždaug 30 minučių arba į šaldiklį 10 minučių.
2. Tuomet atšaldytą tešlą subadykite šakute bei kepkite įkaitintoje 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15-20 minučių, kol paruduos.
3. Karamelė: Sviestą ištirpinkite kartu su kondensuotu pienu iki vientisumo bei supilkite ant iškepto sausainio, tolygiai paskirstykite. Viską dėkite į šaldytuvą maždaug 30-60 minučių, kol karamelė sustings.
4. Šokolado sluoksnis: Šokoladą ištirpinkite kartu su aliejumi bei užpilkite ant karamelės, šokoladu padenkite visą viršų. Dėkite vėl į šaldytuvą dar maždaug 30 minučių, kol šokoladas sukietės.
5. Galiausiai sausainį pjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Laikykite šaldytuve. Skanaukite!