Senoviniai vafliai | Receptas

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sviestą ištirpiname prikaistuvyje. Kai sviestas ištirps, perpilame į dubenį, kuriame ruošime tešlą bei atvėsiname.
  2. 2. Tuomet ištirpintą sviestą gerai išsukame su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Į cukraus ir sviesto masę įmušame kiaušinius ir gerai ištriname.
  3. 3. Tada palaipsniui beriame miltus, sumaišytus su druska, bei gerai išmaišome. Įkaitiname vaflinę bei patepame ją sviestu.
  4. 4. Pilame į vidurį po samtuką tešlos bei kepame, kol dailiai apskrus. Išėmusios vaflį iškart susukame. Skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vaflių receptai.

Jurgs

Naudingas
(0)
Nesamoninga kieki cukraus rasot. Dejau 150g ir tai gavos begalo saldus...
Atsakyti

World Recipes Lietuva

Naudingas
(0)
Na tokia realybė, kad senovėje vaflius gamindavo itin itin saldžius. :)

Atsakinėjama į Komentarą

"Dalgona" sūrio desertas
(3)