Kai gaminau silkę su kaparėliais pagal šį receptą, nieko stebuklingo nesitikėjau. Tiesiog norėjau pagaminti šeimai kažką naujo. Bet pavyko taip puikiai, kad įsirašiau į savo mėgstamiausių TOP5 silkės receptų.
Ingredientai
silkė aliejuje: 250 gramų
kaparėliai: 3-4 valgomųjų šaukštų
mėlynieji svogūnai: 1
aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
juodieji pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių silkę supjaustykite maždaug 1 centimetro pločio juostelėmis.
2. Tuomet svogūną ganėtinai smulkiai supjaustykite.
3. Jeigu svogūnai itin aštrūs - nuplikykite juos karštu vandeniu.
4. Po to sudėkite kaparėlius.
5. Viską gerai išmaišykite su aliejumi.
6. Galiausiai pagal savo skonį pagardinkite pipirais. Patiekite ir skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.