2. Virtas bulves sumalkite arba sugrūskite grūstuve. Įmuškite kiaušinius, dėkite krakmolą ir druską, viską gerai išmaišykite. Tada formuokite norimo dydžio bulvių kukulius. Dėkite į verdantį vandenį bei virkite tol, kol šie iškyla į paviršių.
3. Faršo padažas: Į įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus bei apkepinkite faršą, kol šis dailiai apskrus. Įpilkite pieno, kad šiek tiek apsemtų iškeptą faršą bei įberkite šiek tiek miltų. Maišydamos pakaitinkite, kol sutirštės.
4. Patiekite bulvių kukulius su pasigamintu faršu ir mėgaukitės!;)
Regina.
Atsakyti
Eglė
Atsakyti
Algis
Diana
Nesvarbu
Zita
Atsakyti
Saulė
Atsakyti
Saulė
Atsakyti