1. Iš pradžių iškepkite lietinius (pagal mano nurodytą receptą arba taip kaip esate įpratę). Varškę sumaišykite su grietine, cukrumi, galite įdėti cinamono, ar uogienės ar vaisių. Po to imkite vieną lietinį ant jo krašto dėkite paruoštos varškės masės, sulankstykite (suvyniokite).
2. Kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių.
3. Be to galite pasigaminti įvairių skonių, tai yra į varškę įdėkite mėgiamos uogienės, arba smulkiai supjaustytų mėgiamų vaisių ar uogų, arba tiesiog įberkite cinamono, trumpai tariant platus pasirinkimas kiekvienam.
4. Pastebėjimas: YouTube radau panašų receptą, kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
5. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietinių receptai.
Kepeja
Parasyta iskepkite lietinius pagal mano nurodyta recepta. Tai kad jo nera nurodyta
Atsakyti
Konditerė
Jis ne nurodytas, bet tie žodžiai „šį receptą“ yra paryškinti mėlynai, tai reikia tiesiog ant jų paspausti ir bus receptas :)
Kepeja
Atsakyti
Konditerė