1. Pirmiausia kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
2. Tada kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir kiaušinių tryniais iki vientisos masės.
3. Sudėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite. Tešla gaunasi gana tiršta. Ją sukrėskite į kepimo skardą ir išlyginkite.
4. Įdaras. Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite pudingo miltelius (arba krakmolą), varškę ir vanilę ir gerai išmaišykite iki vientisos, be varškės gumuliukų, masės. Supilkite viską į skardą ant tešlos.
5. Persikus supjaustykite ir sudėkite ant varškės.
6. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros ir kepkite maždaug 45 minutes.
7. Tuomet ant viršaus sudėkite kiaušinių baltymus, gerai išplaktus su cukrumi, vėl dėkite į orkaitę ir dar kepkite maždaug 15 minučių.
8. Miltų į tešlą galima dėti ir šiek tiek daugiau ir tešlą paminkyti, iškočioti ir iškloti ja kepimo skardą, bet man, nemėgstančiai minkymų ir kočiojimų, šitas variantas daug labiau prie širdies. Tad naudojau kreminę varškę ir kukurūzų krakmolą.
Virginia
Superinis.
nezinau tik cukraus kiek, bet tikrai ☆☆☆☆☆
Atsakyti
Alda
Skanus tik cukraus isties recepte perdaug ji mazinau,produktu emiau ant puses kiekio ir tai gavos nemazas pyragas
Atsakyti
Virginia
Atsakyti
Alda
Atsakyti
Virginia
Atsakyti
Virgina
Atsakyti
Renata
Atsakyti
Rita
Atsakyti